Barion Pixel

Előfizetési csomagok

Válasszon állapotának és biztonságérzetének megfelelően!

3 hónapos bérlés
LEEV otthoni EKG és 24 órás kardiológiai felügyelet szolgáltatás

65.000 Ft /hó *

*Megrendeléskor 3 hónapos szerződés esetén az egyszeri kezdő befizetés egyenlő az első havi díj összegével

Havidíj tartalma

Korlátlan EKG felvétel, szabad elosztásban 3 hónapos előfizetés esetén

3 technikailag nem értékelhető EKG felvétel térítésmentes

14 napos pénzvisszafizetési garanciával

Egyszeri kezdőbefizetés tartalma

Első hónap havidíja

A készülék kiszállítási költsége

Személyes vagy online oktatás a készülék használatának elsajátításához 

Első telekonzultáció a leletező kardiológussal vagy szükség esetén a páciens kezelőorvosa és a leletező kardiológus közötti telekonzultáció

1 éves bérlés
LEEV otthoni EKG és 24 órás kardiológiai felügyelet szolgáltatás

45.000 Ft /hó *

*Megrendeléskor 1 éves szerződés esetén az egyszeri kezdő befizetés egyenlő az első havi díj összegével

Havidíj tartalma

Korlátlan számú EKG felvétel, szabad elosztásban 1 éves előfizetés esetén

Évente 3 technikailag nem értékelhető EKG felvétel térítésmentes

30 napos pénzvisszafizetési garanciával

Egyszeri kezdőbefizetés tartalma

Első hónap havidíja

A készülék kiszállítási költsége

Személyes vagy online oktatás a készülék használatának elsajátításához 

Első telekonzultáció a leletező kardiológussal vagy szükség esetén a páciens kezelőorvosa és a leletező kardiológus közötti telekonzultáció

EKG készülék szállítás 3 munkanapon belül

A szolgáltatás részeként EKG készülékét 3 munkanapon belül kiszállítjuk az ország bármely pontjára.

Megrendelés bármilyen eszközről

Megrendelését elküldheti mobil, tablet készülékéről vagy akár laptopjáról, asztali számítógépéről.

Kényelmes és biztonságos fizetés

Megrendelését fizetheti könnyen és biztonságosan bankkártyával vagy banki átutalással is.

Gyakori kérdések

A LEEV 24 órás otthoni EKG szolgáltatásával kapcsolatban felmerülő leggyakoribb kérdéseket összegyűjtöttük, így nagy valószínűséggel Ön is megtalálja köztük a válaszait.

Miért válasszam a LEEV szolgáltatását?

Az Ön és családja egészsége olyan kincs, melynek megőrzésére Önnel együttműködve a LEEV Telemedicine csapata kiemelt figyelmet fordít.

Szakmai partnereinkkel és szakember gárdánkkal Ön és családja egészségének folyamatos biztosítására törekszünk.

A távolból is elérhető telekardiológiai szolgáltatásunkat egyaránt biztosítjuk az Ön otthonában, munkahelyén, de akár szabadidős tevékenységek során is, mellyel a biztonságos és egészségtudatos életforma kialakításához törekszünk hozzájárulni!

A rendszer használatához a készüléken és érvényes előfizetésen kívül másra nincs szükség.

A LEEV által biztosított otthoni EKG készülék egy professzionális, 12 csatornás eszköz, mely részletesebb információt tud biztosítani a szív elektromos tevékenységéről, mint az interneten elérhető, általában 1-2 csatornás készülékek.

A HeartView P12/8 Mobile professzionális, 12 csatornás készülékhez hasonlót használnak a kórházban és a mentőkben is, valamint több mint 600 háziorvosi rendelőben.

A LEEV - a Magyarországon forgalomba kerülő készülékekkel ellentétben - 24 órás telekardiológiai támogatást és hátteret is biztosít a szolgáltatást igénylők részére.

 

Miért jobb a LEEV, mint egy okoseszköz?

A LEEV EKG és telekardiológiai szolgáltatása teljes értékű EKG vizsgálatot nyújt, amelyet szakorvosaink értékelnek ki az adatfeltöltés után és adnak javaslatot a további teendőkről.

Ezzel szemben egy okoseszköz csak pillanatnyi alapértékeket mutat meg, amely bizonyos esetekben jól jöhet, de sokszor már csak akkor jeleznek, amikor már orvosi beavatkozásra van szükség. Mit nyújt ezzel szemben a LEEV szolgáltatása?

Telekardiológiai szolgáltatást szakorvosok segítségével:

  • Az eredményeket szakorvosok elemzik, így nem csak azt tudjuk meg, szinte azonnal, hogy gond van, hanem azt is, hogy az mekkora.
  • A rendszeres kapcsolat révén szakembereink nem csak egy adott pillanat értékeit vizsgálják, hanem a teljes körtörténet figyelembe vételével értékelik az EKG eredményét. Így sokkal nagyobb pontossággal tudnak diagnosztizálni és javaslatot adni.
  • Az rendszeres vizsgálat és telekardiológia szolgáltatás a megelőzést is segíti. Mivel az elváltozásokat időben lehet észlelni, ezért több lehetőség van azok kezelésére és így sok esetben elkerülhető a végzetes szívbetegségek kialakulása is.

Innovatív, professzionális EKG készülék használatát:

  • 12 elvezetéses EKG, amellyel a szív működését 12 nézőpontból vizsgálja, szemben az okoskészülékek jellemzően 1 elvezetésével.
  • Segítségével vizsgálható a percenkénti szívverések száma és azok szabályossága, a szívet alkotó kamrák falvastagsága, valamint elemezhető az ingerületképzés és ingerületvezetés. Vizsgálható továbbá a szívizom állapota és a szívizom esetleges vérellátási zavarai is, amelyek elsődlegesen felelősek a szívinfarktus kialakulásáért
Mi az otthoni EKG készülék?
Az otthoni EKG egy speciális, kisméretű EKG felvevő egység, melynek segítségével a napi munka és életünk bármely időpontjában az EKG egyszerűen rögzíthető és a felvett EKG-jel az internet segítségével automatikusan jut be a telekardiológiai fogadó-értékelő központba. A központ egészségügyi szakszemélyzete (asszisztens és kardiológus szakorvos) folyamatos telefonos kapcsolatban van a beteggel, illetve a regisztrátumot küldő személlyel, kikérdezi a panaszait és értékeli az EKG felvételt.
Hogyan működik az otthoni EKG?
Az otthoni EKG használata percek alatt megtanulható és teljesen mobilis. Panasz esetén a nap 24 órájában bármikor, bárhonnan kapcsolatba léphet az ügyeletes szakorvossal, aki a pillanatnyi EKG és a panaszok ismeretében tanácsot ad, segítséget nyújt. Az elküldött EKG kép és az Ön panaszainak kikérdezése révén a rendszer állandó felügyeletet jelent az Ön egészsége felett.
Pontosan milyen EKG készüléket kapok ?

HeartView P12/8 Mobile

LEEV otthoni EKG és 24 órás kardiológiai felügyelet szolgáltatás

A LEEV által biztosított otthoni EKG készülék egy professzionális, 12 csatornás eszköz, mely részletesebb információt tud biztosítani a szív elektromos tevékenységéről, mint az interneten elérhető, általában 1-2 csatornás készülékek.

A HeartView P12/8 Mobile professzionális, 12 csatornás készülékhez hasonlót használnak a kórházban és a mentőkben is, valamint több mint 600 háziorvosi rendelőben.

Jellemzők: 8/12 csatorna, 500 minta másodpercenként, 10 mp elvezetésenként, pacemaker és elektróda kontakt érzékelés. Beépített SIM kártya, mobil interneten keresztüli EKG küldés. 10 EKG tárolására képes. A készülék hangutasításokkal segíti a használatot. Saját beépített akkumulátorral rendelkezik.

Mit tartalmaz a kardiológiai felügyelet?

Az értékelő adatközpont kardiológus szakorvosai a nap 24 órájában értékelik a beérkezett EKG felvételeket, dokumentálják és szóbeli konzultációt biztosítanak a páciens számára, akut esetben további segítséget nyújtanak.

Sokat tartózkodik külföldön? A legkisebb rosszullét esetén is készítsen egy EKG felvételt, és a felvétel beküldését és értékelését követően magyar nyelvű távkonzultációt kaphat, legyen éppen a világ bármely pontján. Ha az EKG nem mutat problémát, megnyugodhat, ha bármi gond lenne, pontos instrukciókat kaphat arra vonatkozóan, hogy mit tegyen.

Hogyan tudok előfizetni a szolgáltatásra?

Egyszerűen válassza ki az Ön számára megfelelő előfizetési csomagot, az adott előfizetés oldalán kattintson a "Megrendelem" gombra, majd adja meg számlázási és szállítási adatait.

A szolgáltatás első időszakának díját kifizetheti bankkártyával vagy banki átutalással is, a kívánt fizetési módot a "Pénztár" oldalon választhatja ki. 

A "Megrendelés elküldése" gombra kattintva küldheti el nekünk megrendelését.

Milyen időtartamra fizethetek elő?

A LEEV 24 órás otthoni EKG szolgáltatást 1 éves időtartamra fizetheti elő, a számlázás az első kezdőbefizetést követően havi rendszerességgel történik.

Amennyiben mégis meggondolná magát, a 30 napos pénzvisszafizetési garancia révén természetesen a teljes befizetett összeget visszautaljuk.

Lemondhatom az előfizetést?

Az első 30 nap egy próbahónap, ha nem elégedett a szolgáltatással, a 30 napon belül bármikor felmondhatja a szerződést, a készülék visszaérkezése után a teljes befizetett összeget visszautaljuk Önnek.

Így kockázat nélkül próbálhatja ki szolgáltatásunkat.

Hogyan jutok hozzá az EKG készülékhez?

Ha személyesen szeretné átvenni a készüléket, akkor azt megteheti Budapesten a III. és a XIII. kerületi központunkban vagy a Balatonfüredi központunkban.

Amennyiben ez nem megoldható, kérhet házhozszállítást is, mely esetben egy szakértő kollégánk házhoz viszi a készüléket, és be is tanítja annak kezelését.

Hogyan férhetek hozzá az eredményekhez?

A szolgáltatás részét képezi, hogy az elkészült eredményeket és diagnosztikát e-mailben elküldjük Önnek elektronikus formában, így a későbbiekben azok szabadon felhasználhatók.

Hogyan tanulom meg a készülék kezelését?

A készülék átvételét követően teljes körű oktatást biztosítunk személyesen vagy online. Az oktatás a bázis EKG rögzítésével és központba továbbításával fejeződik be, amikor megtörténik az első szakorvosi konzultáció. Igény esetén személyesen havonta egy alkalommal, valamint online térítésmentesen biztosítjuk.

Tekintse meg videónkat a készülék használatáról!

Ők már nyugodt szívvel élik mindennapjaikat

" Sokkal nagyobb biztonságban érzem magam, mióta megvan az otthoni EKG készülékem. Korábban rengeteg terhet jelentett a folyamatos kontrollokra járkálás, és állandóan aggodalmaskodtam. Könnyű a kezelése, még én is hamar megtanultam. Jó érzés, hogy az eredményeimet szakemberek nézik meg, és segítenek, ha bármi gond lenne."

Róza (67) - Budapest

" Sajnos nemrég estem át egy szívinfarktuson, amit eddig úgy tűnik, hogy sikeresen átvészeltem, a gyakori kontrollra azonban szükségem van. Az otthoni EKG készüléknek, elemzéseknek és a távkonzultációknak köszönhetően szerencsére ez nem okoz gondot. Kifejezetten hasznos számomra, hogy veszélyeztetettként a COVID járvány idején nem kell elmennem otthonról emiatt."
János (56) - Győr

Hívjon minket!
Megosztás