Barion Pixel

Kardiológiai Szakvizsgálat Otthonról?

IGEN! Ma már ez is lehetséges!

A LEEV Telemedicine Kft. új szolgáltatásán keresztül a páciensek kényelmesen, otthonról, több heti, vagy akár havi várakozás nélkül egy mobil EKG eszköz és a telemedicina segítségével érhetik el a kardiológus szakorvost.

Hogyan?

Elegendő weboldalunkon az Önnek legmegfelelőbb szolgáltatási csomagot kiválasztani és megrendelni és 72 órán belül átveheti az Ön adataira regisztrált készüléket az ország bármely pontján.

A készülék átvételét követően pedig egy videohívás keretében munkatársunk segítségével – nem egészen egy perc alatt – elkészülhet az első EKG, melyet kardiológus szakorvosaink leleteznek és folytatnak Önnel távkonzultációt.

LEEV otthoni EKG és 24 órás kardiológiai felügyelet szolgáltatás

Elfogadott vizsgálat a telemedicina?

Igen! A COVID-19 járvány kikényszerítette az egészségügy területén is távdiagnosztika, távkonzultáció létjogosultságát. Az egészségügyi intézmények a járvány enyhülésével sem hagytak fel a távkonzultációs lehetőséggel, és továbbra is fogadják a pácienseket hívásait rendelési időben. Az EMMI pedig ehhez igazodva megerősítette a távkonzultáció és távdiagnosztika módszertanát.
Hívjon minket!
Megosztás