Barion Pixel

A transztelefonikus EKG egészségügyi szolgáltatás leírása

Mi a transztelefonikus EKG szolgáltatás?

Az utóbbi két évtizedben világszerte robbanás-szerűen terjednek azok a módszerek, melyek a telemedicina eszközeit használják.

Telemedicinának nevezzük az egészségügyi ellátás azon speciális formáját, amikor a beteg és az orvos közötti jelentős távolságot a telekommunikáció segítségével hidaljuk át.

A LEEV Telemedicine Kft. a mindennapi ellátás területén ezen innovatív módszer használatával indította el telemedicinás szolgáltatását magán páciensek részére. Eszköze egy olyan diagnosztikai készülék, amely a közfinanszírozott ellátás területén már hosszú évek óta jelen van a páciensek, kardiológus szakorvosok és háziorvosok életében és bizonyította létjogosultságát, legyen az akut, elektív, posztoperatív vagy rehabilitációs betegellátás.

A páciensek a szolgáltatást online rendelhetik meg a leev.hu oldalon választható szolgáltatási csomagok alapján.

LEEV otthoni EKG és 24 órás kardiológiai felügyelet szolgáltatás

Transztelefonikus EKG készülék: EKGatHOME

A transztelefonikus EKG – EKGatHOME – egy speciális, kisméretű EKG felvevő egység, melynek segítségével a napi munka és életünk bármely időpontjában 12 elvezetéses EKG egyszerűen rögzíthető és internet segítségével, automatikusan továbbítható az EKG-t fogadó-értékelő kardiológiai központba.

A központ kardiológusa a pácienssel folytatott telekonzultáció során, kikérdezi a beteg panaszait, állapotát, korábbi betegségeit és ezzel egyidőben értékeli a beküldött EKG felvételt.

A korábbi felvételekkel össze tudja hasonlítani az aktuális EKG regisztrátumot és a páciens állapota alapján (panaszok, korábbi betegségek, stb.) biztosít telekardiológiai konzultációt.

A konzultáció során tájékoztatja a pácienst az állapotáról, a szükséges további teendőkről és segíti a megfelelő betegutak biztosítását.

Minden szóbeli konzultáció után írásbeli leletben kerül rögzítésre a telekardiológiai konzultáció, ami a páciens számára – e-mail formájában – is elérhető.

Az EKGatHOME szolgáltatás diagnosztikus eljárás, melynek segítségével a Páciens otthonából, akár több hónapos várólista, rendelőben történő megjelenés és személyes kontakt nélkül vehet részt egy kardiológiai szakvizsgálaton, melyhez cask az EKG-készülékkel készített felvétel és a megadott telefonszámon történő kapcsolatfelvétel szükséges a kardiológiai fogadó-értékelő központtal.

Hívjon minket!
Megosztás