Optimum előfizetés

15.900 Ft /hó *

*3 havi fizetési rendszerességgel, megrendeléskor az első 3 havi díj kerül számlázásra

65 EKG felvétel /év, szabad elosztásban 1 vagy 2 éves előfizetés esetén

Évente 3 technikailag nem értékelhető EKG felvétel térítésmentes

2 éves előfizetés esetén +2 hónap ajándék

14 napos pénzvisszafizetési garanciával

Kiürítés

EKG készülék szállítás 3 munkanapon belül

A szolgáltatás részeként EKG készülékét 3 munkanapon belül kiszállítjuk az ország bármely pontjára.

Megrendelés bármilyen eszközről

Megrendelését elküldheti mobil, tablet készülékéről vagy akár laptopjáról, asztali számítógépéről.

Kényelmes és biztonságos fizetés

Megrendelését fizetheti könnyen és biztonságosan bankkártyával vagy banki átutalással is.

Vészhelyzet esetén azonnal hívja az Országos Mentőszolgálatot a 112 hívószámon!

Ők már nyugodt szívvel élik mindennapjaikat

" Sokkal nagyobb biztonságban érzem magam, mióta megvan az otthoni EKG készülékem. Korábban rengeteg terhet jelentett a folyamatos kontrollokra járkálás, és állandóan aggodalmaskodtam. Könnyű a kezelése, még én is hamar megtanultam. Jó érzés, hogy az eredményeimet szakemberek nézik meg, és segítenek, ha bármi gond lenne."
Róza (67) - Budapest

" Sajnos nemrég estem át egy szívinfarktuson, amit eddig úgy tűnik, hogy sikeresen átvészeltem, a gyakori kontrollra azonban szükségem van. Az otthoni EKG készüléknek, elemzéseknek és a távkonzultációknak köszönhetően szerencsére ez nem okoz gondot. Kifejezetten hasznos számomra, hogy veszélyeztetettként a COVID járvány idején nem kell elmennem otthonról emiatt."
János (56) - Győr

Gyakori kérdések

A LEEV 24 órás otthoni EKG szolgáltatásával kapcsolatban felmerülő leggyakoribb kérdéseket összegyűjtöttük, így nagy valószínűséggel Ön is megtalálja köztük a válaszait.

Miért válasszam a LEEV szolgáltatását?

Az Ön és családja egészsége olyan kincs, melynek megőrzésére Önnel együttműködve a LEEV Telemedicine csapata kiemelt figyelmet fordít.

Szakmai partnereinkkel és szakember gárdánkkal Ön és családja egészségének folyamatos biztosítására törekszünk.

A távolból is elérhető telekardiológiai szolgáltatásunkat egyaránt biztosítjuk az Ön otthonában, munkahelyén, de akár szabadidős tevékenységek során is, mellyel a biztonságos és egészségtudatos életforma kialakításához törekszünk hozzájárulni!

A rendszer használatához a készüléken és érvényes előfizetésen kívül másra nincs szükség.

A LEEV által biztosított otthoni EKG készülék egy professzionális, 12 csatornás eszköz, mely részletesebb információt tud biztosítani a szív elektromos tevékenységéről, mint az interneten elérhető, általában 1-2 csatornás készülékek.

A HeartView P12/8 Mobile professzionális, 12 csatornás készülékhez hasonlót használnak a kórházban és a mentőkben is, valamint több mint 600 háziorvosi rendelőben.

A LEEV - a Magyarországon forgalomba kerülő készülékekkel ellentétben - 24 órás telekardiológiai támogatást és hátteret is biztosít a szolgáltatást igénylők részére.

 

Mi az otthoni EKG készülék?
Az otthoni EKG egy speciális, kisméretű EKG felvevő egység, melynek segítségével a napi munka és életünk bármely időpontjában az EKG egyszerűen rögzíthető és a felvett EKG-jel az internet segítségével automatikusan jut be a telekardiológiai fogadó-értékelő központba. A központ egészségügyi szakszemélyzete (asszisztens és kardiológus szakorvos) folyamatos telefonos kapcsolatban van a beteggel, illetve a regisztrátumot küldő személlyel, kikérdezi a panaszait és értékeli az EKG felvételt.
Hogyan működik az otthoni EKG?
Az otthoni EKG használata percek alatt megtanulható és teljesen mobilis. Panasz esetén a nap 24 órájában bármikor, bárhonnan kapcsolatba léphet az ügyeletes szakorvossal, aki a pillanatnyi EKG és a panaszok ismeretében tanácsot ad, segítséget nyújt. Az elküldött EKG kép és az Ön panaszainak kikérdezése révén a rendszer állandó felügyeletet jelent az Ön egészsége felett.
Pontosan milyen EKG készüléket kapok ?

HeartView P12/8 Mobile

A LEEV által biztosított otthoni EKG készülék egy professzionális, 12 csatornás eszköz, mely részletesebb információt tud biztosítani a szív elektromos tevékenységéről, mint az interneten elérhető, általában 1-2 csatornás készülékek.

A HeartView P12/8 Mobile professzionális, 12 csatornás készülékhez hasonlót használnak a kórházban és a mentőkben is, valamint több mint 600 háziorvosi rendelőben.

Jellemzők: 8/12 csatorna, 500 minta másodpercenként, 10 mp elvezetésenként, pacemaker és elektróda kontakt érzékelés. Beépített SIM kártya, mobil interneten keresztüli EKG küldés. 10 EKG tárolására képes. A készülék hangutasításokkal segíti a használatot. Saját beépített akkumulátorral rendelkezik.

Mit tartalmaz a kardiológiai felügyelet?

Az értékelő adatközpont kardiológus szakorvosai a nap 24 órájában értékelik a beérkezett EKG felvételeket, dokumentálják és szóbeli konzultációt biztosítanak a páciens számára, akut esetben további segítséget nyújtanak.

Sokat tartózkodik külföldön? A legkisebb rosszullét esetén is készítsen egy EKG felvételt, és a felvétel beküldését és értékelését követően magyar nyelvű távkonzultációt kaphat, legyen éppen a világ bármely pontján. Ha az EKG nem mutat problémát, megnyugodhat, ha bármi gond lenne, pontos instrukciókat kaphat arra vonatkozóan, hogy mit tegyen.

Hogyan tudok előfizetni a szolgáltatásra?

Egyszerűen válassza ki az Ön számára megfelelő előfizetési csomagot, az adott előfizetés oldalán kattintson a "Megrendelem" gombra, majd adja meg számlázási és szállítási adatait.

A szolgáltatás első időszakának díját kifizetheti bankkártyával vagy banki átutalással is, a kívánt fizetési módot a "Pénztár" oldalon választhatja ki. 

A "Megrendelés elküldése" gombra kattintva küldheti el nekünk megrendelését.

Milyen időtartamra fizethetek elő?

A LEEV 24 órás otthoni EKG szolgáltatást 1 éves és 2 éves időtartamra fizetheti elő.

Bármely időtartamra fizet elő, a számlázás 3 havi rendszerességgel történik.

Hogyan jutok hozzá az EKG készülékhez?

Ha személyesen szeretné átvenni a készüléket, akkor azt megteheti Budapesten a III. és a XIII. kerületi központunkban vagy a Balatonfüredi központunkban.

Amennyiben ez nem megoldható, kérhet házhozszállítást is, mely esetben egy szakértő kollégánk házhoz viszi a készüléket, és be is tanítja annak kezelését. A házhozszállítás díja 4.900 Ft.

Hogyan férhetek hozzá az eredményekhez?

A szolgáltatás részét képezi egy online profil, melyre az Ön egyedi felhasználónevével és jelszavával bejelentkezve a rendszerezett felvételek és értékelések szabadon megtekinthetők, visszakereshetők, letölthetők.

Hogyan tanulom meg a készülék kezelését?

A készülék átvételét követően teljes körű oktatást biztosítunk személyesen vagy online. Az oktatás a bázis EKG rögzítésével és központba továbbításával fejeződik be, amikor megtörténik az első szakorvosi konzultáció. Igény esetén személyesen havonta egy alkalommal, valamint online térítésmentesen biztosítjuk.

Tekintse meg videónkat a készülék használatáról!

Megosztás